Woningontruiming voor als je het zelf niet meer kan!

1

 

Leuk dat jullie weer een artikel komen lezen op dit blog. Ik ga het vandaag hebben over woningontruiming. Velen van jullie zullen zich vast afvragen wat dit precies beteken. Dit houdt in dat een woning wordt leeg gehaald na dat iemand verhuisd en de spullen niet mee kan nemen of omdat er iemand is overleden. Het eerste was bij ons dus het geval mijn opa was een tijd geleden vastberaden om te verhuizen naar een bejaarden tehuis. Dit kwam door dat hij de afgelopen tijd steeds slechter ter been werd. Hij wilde dus heel graag naar een verzorging’s tehuis waar ze geen trappen hebben.

Zijn huurwoning weg doen.

2

 

Hij heeft zelf dus een huurwoning gehad dat best groot was en waar veel spullen in stonden. Deze spullen kon hij niet allemaal mee nemen naar het wat kleinere kamertje dat hij er voor terug kreeg. Vandaar dat hij veel spullen dus weg moest doen. Hier springt het begrip Woningontruiming dus in. Hij heeft een bedrijf gekozen dat hem kon helpen met het leeg halen van zijn woning. Dit bedrijf neemt de wensen over van de eigenaar. De spullen die weg mogen kunnen we en de dingen die hij mee wilden hebben werden verhuisd.

Voor jou ook iets.

Klinkt dit voor jou ook wel handig dan raad ik je zeker aan om eens te kijken naar de link hierboven. Hier zie je namelijk een website van een bedrijf die dit daadwerkelijk voor je kan realiseren.3