Werkkleding voor de warmere dagen

Wanneer je in de bouw werkt is veiligheidskleding natuurlijk van groot belang. In de lente of zomer kan het buiten natuurlijk warm zijn en dan heb je niet zoveel zin om helemaal ingepakt te zitten in warme kleding. Daarom is het handig om altijd en extra setje te hebben voor de warmere dagen. Een fijne korte broek en een shirtje kunnen dan erg prettig werken. Uiteraard moet de werkomgeving hier wel veilig genoeg voor zijn. Als je lasser van beroep bent dan kan het natuurlijk niet. Via de webshop van Bowork heb ik een aantal handige items besteld voor de warmere dagen.
Deze deel ik graag met jullie in deze blogpost.

Nieuwe Workman werkkleding

Allereerst de shirtjes van Workman. Deze zitten heel prettig. Het leuke van deze shirtjes is dat ze twee kleuren hebben. Verder zijn ze in veel verschillende combinaties te krijgen.  Ik heb zelf de zwart/grijze, de wit/zwarte en de donkerblauw/grijze bestelt. De shirtjes zijn gemaakt van 100% katoen. Ook zijn ze te wassen tot en met 40 graden en kunnen ze in de droger. De t-shirts kunnen ook bedrukt of geborduurd worden, handig als je er een bedrijfslogo op wilt plaatsen.

workman-1060-t-shirt

Nu komen we bij de broek. Ik ben gegaan voor de Bermuda Workman 2023 Navy werkbroek. Een mooie werkbroek van 100% katoen. Dit model is ademend en heeft extra brede riemlussen. Er zitten genoeg handige zakken in de werkbroek, zodat je altijd alles wat je nodig hebt met je mee kunt dragen. De broek is wasbaar tot 60graden en kan ook in de droger.

2023-620931

Het laatste item dat ik heb besteld is een bodywarmer van het merk Workman. De Workman Multipocket in het donkerblauw. Deze vind ik mooi passen bij de broek. De bodywarmer is winddicht, vuil, olie en waterafstotend. Dat is erg prettig.

11332

De kledingstukken die ik gekocht heb zijn bij elkaar leuk en handig te combineren. De zonnige dagen beginnen nu al dus ik verwacht de kledingstukken binnenkort te kunnen dragen. Voor nu is het nog even te koud. Wat vinden jullie mijn gekochte werkkleding?