Voor huisontruiming moet je hier zijn!

huisontruimingVandaag ga ik het hebben over huisontruiming. De reden? Pas geleden heb ik helaas te horen dat de oma van een goede vriendin van me overleden is. Dit was natuurlijk erg vervelend om te horen en mijn  vriendin wilde er dan ook voor zorgen dat alles zo goed mogelijk geregeld zou worden. Ze wilde dit zelf goed kunnen verwerken en ze wilde natuurlijk ook dat haar familie dit goed zou kunnen doen.

Op het moment dat iemand overlijdt moet het huis ook ontruimt worden. Dit is iets waar je op zo’n moment natuurlijk niet graag mee bezig bent maar het moet toch gebeuren. Mijn vriendin en haar familie hadden op dat moment niet de kracht om dit te doen, daarom zijn ze opzoek gegaan naar een oplossing. Ze vonden de oplossing uiteindelijk bij Seniorenhulp, dit bedrijf is er voor huisontruiming. Via het internet kwamen ze bij deze organisatie terecht. Seniorenhulp heeft enorm veel ervaring en volgen veel recensies gaan ze altijd erg goed met spullen van overleden mensen om. Dankzij de velen positieve recensies op het internet besloot ze om contact met dit bedrijf op te nemen.

huisWat een top idee!ontruiming

Na een goed gesprek besloot ze om dit bedrijf het huis te laten ontruimen. Inmiddels is dit al gebeurd en kan ik jullie vertellen dat mijn vriendin en haar familie erg tevreden zijn. Alles is op de juiste manier gebeurd en de nieuwe bewoners konden op het juiste moment het huis is. Dit nam veel stress weg bij mijn vriendin en haar familie.