Thalgo, vrij van dierlijke producten

Thalgo een zeer goed merk, met een verrassend resultaat. Voor mijn huid ben ik alleen maar op zoek naarThalgo goede producten. Een zalf uit de winkel halen, daar ben ik van terug gekomen. Want op de één of andere manier kan ik niet tegen bepaalde bestanddelen. Helaas kwam ik daar pas achter toen het kwaad al geschiet was. Ik heb een week met allemaal pukkels in mijn gezicht gelopen. Geen gezicht was dat. Echter wist ik op de bewuste morgen niet wat er aan de hand was. Ik stond op uit bed en keek in de spiegel. Wat ik daarna allemaal heb geroepen, kan ik hier beter niet herhalen. Maar blij was ik er zeker niet mee. De huisarts had mij een zalfje voorgeschreven en binnen een paar dagen zag je de pukkels al wegtrekken.

Thalgo een product zonder parabenen en vrij van minerale oliën

ThalgoHet was zeker schrikken als je zonder er het zelf in de gaten te hebben in de spiegel kijkt en hier allemaal pukkels in je gezicht ziet zitten. In eerste instantie dacht ik dat ik wakker was geworden in een nare droom. Maar helaas merkte ik al snel dat dit geen droom was. Gelukkig waren deze pukkels maar van tijdelijke aard en daar was ik enorm blij mee.

De pukkels hebben mij wel laten schrikken, maar tevens ook een goede les geleerd. Nu wist ik tenminste dat mijn huid meer nodig heeft dan een goedkope zalf uit de winkel. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een zalf die ik wel op mijn huid kan smeren. Gelukkig is het internet echt een geweldige zoekmachine, want via de Beautyfashionshop.nl kwam ik verschillende producten tegen van Thalgo, die ik zonder problemen kan gebruiken. Producten die met de uiterste zorg zijn gemaakt en die bestanddelen hebben waar ik geen allergische reactie van zal kunnen krijgen.