Sambrosa voor een goede en fijne nachtrust

Over het merk Sambrosa vertel ik jullie graag meer. Ik heb het ongeveer een jaar geleden ontdekt toen ik opzoek was naar een slaapmiddel. De reden waarom ik daar naar opzoek was, is omdat ik soms periodes slecht slaap. Ik heb dat al mijn hele leven gehad. De ene keer slaap ik een week slecht en de andere keer duurt het wel een paar maanden. Het gaat ook altijd vanzelf op de of andere dag weer over. Dan slaap ik weer als een roosje. Ik heb altijd geaccepteerd dat ik soms periodes wat minder goed slaap totdat het een ergere vorm aannam ongeveer een jaar geleden.

Slapen

Het merk Sambrosa raad ik aan

Ik sliep toen al meer dan vijf maanden bijna niet en daarom ben ik Sambrosa gaan gebruiken. Nog nooit heb ik zo’n lange periode slecht geslapen. Ik begon bang te worden dat het nooit meer weg zou gaan. Elke nacht sliep ik echt maar een paar uur en het begon echt effect te hebben op mijn dagelijks leven. Overdag kon ik mijn ogen nauwelijks open houden. Op werk ben ik zelfs een keer in slaap gevallen achter mijn bureau. Gelukkig wist mijn werkgever van mijn slapeloosheid, dus het was die ene keer geen groot probleem.

Slapen

Een goed product

Ik wilde echt voorkomen dat het nog eens zou gebeuren en daarom ben ik gaan rond zoeken op het internet. Daar kwam ik een blog tegen die een review schreef over de slaapmiddelen van het merk Sambrosa. Daarin las ik dat de supplementen met natuurlijke producten zoals honing en verschillende soorten kruiden gemaakt worden. Ik vond het een erg fijn idee dat er natuurlijke ingrediënten inzaten. Aangezien de review zo positief was, besloot ik een bestelling op de website van het merk te plaatsen. Sindsdien slaap ik eindelijk weer goed.