Professionele Bedrijfskleding

Collectie-hotel-horecakleding-bedrijfskledingAls eigenaar van een hotel ben je genoodzaakt om je werknemers te voorzien van professionele bedrijfskleding. Er zijn ontzettend veel bedrijven die dit aanbieden, maar weinig die professioneel zijn. Zo weet ik dat Suit up Now een zeer professioneel bedrijf is met goede kleding. Alles wordt opmaat gemaakt. Om er goed bij te lopen is dat ontzettend belangrijk. Ik had daarom contact opgenomen en ze zijn bij mij langs geweest om alles te bespreken. Tijdens het gesprek werden er mooie schetsen gemaakt, hebben ze iedereen opgemeten en kreeg ik een inzicht van de kosten. Wat betreft de kosten zijn ze super voordelig. Ik had namelijk veel meer verwacht, dus heb ik ook gelijk akkoord gegeven.

Zeer tevredenCollectie-Formeel

In totaal hebben ze maar 3 weken nodig gehad om mijn werknemers te voorzien van nieuwe bedrijfskleding.  Ik vind dit bedrijf ook echt een aanrader voor alle ondernemers. Het bedrijf  maakt bedrijfskleding in diverse branches. Voornamelijk horeca en hotels. Met dank aan Suit up Now heeft al mijn personeel kleding opmaat en lopen ze er goed verzorgd bij. De kleren beschikken over goede kwaliteiten, terwijl het erg voordelig is.

Het bedrijf heeft een duidelijk website, zodat toekomstige klanten een goed beeld krijgen van het bedrijf. Zo word de werkwijze duidelijk omschreven en kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf. Dit kan telefonisch en via de mail. Ze staan je graag te woord om jouw bedrijf een andere uitstraling te geven.