Onder de indruk van deze tuinmeubelen

De onderwerpen die me bezighouden betreffen niet enkel mode, want in het dagelijks leven loop je natuurlijk tegen allerlei diverse producten aan. De wereld van het web is zo uitgebreid dat ik je ook op andersoortige sites wil tippen, en vandaag betreft dat Tuinmeubel.nl. Deze website staat vol met de allerleukste tuinmeubelen, waar ik er een van heb aangeschaft.

Wonderbaarlijk sierlijke tuinmeubelen

Immers, dit tuinbankje was te leuk om te laten staan. Ik vind het in de zomer heerlijk om te onthaasten, zeker als het komkommertijd is en er voor het magazine waar ik voor schrijf een wat rustiger periode is aangebroken. Met het oog op het aankomende voorjaar, dat zich vandaag al zeer voorzichtig heeft aangekondigd, is het ook relevant voor de lezer eens op leuke tuinmeubelen gewezen te worden.

22

Bovenstaande afbeelding is het bankje waar mijn keuze uiteindelijk op viel, een prachtig en bovenal zeer sierlijk meubel dat direct allerlei landelijke sferen doet oproepen. Mijn stijl is ook zo, ik vind het heerlijk om mijn tuin te omgeven met de mooiste bloemen en daarvan uitgebreid te kunnen genieten. Let ook eens op de sierlijke armleuningen die er op het bankje zitten! Direct ben ik aan de slag gegaan met de mooiste stoffen die ik nog had liggen om kussens voor dit tuinmeubel te maken.

20

Een leuke extra, vind ik, is het verborgen kastje dat zich onder het zitoppervlak bevindt. Hier kan ik de kussens bij slecht weer dan ook mooi in opbergen. Zo blijven ze goed behouden, want volledig afgesloten van de weersomstandigheden, en er gemakkelijk bij pakken als ik aangenaam wil zitten.

25

Ook heb ik er een tafeltje bij aangeschaft, eveneens van vurenhout, dat ik er bijzonder goed bij vond passen. Het tafeltje is nog geen twintig euro en is flink afgeprijsd en voor de geïnteresseerde heb ik een link naar de productpagina achter de afbeelding geplaatst. Klik daar dus op als je ook die lentekriebels krijgt en je je vast op het komende voorjaar wilt voorbereiden!