Nieuwe tas voor school

Het lekkere weer is begonnen, yes! De lente is mijn favoriete seizoen. De vrolijke kleren worden weer uit de kast gehaald, zonnebrillen komen tevoorschijn en alles ziet er mooier uit. Ook beginnen de barbecues en feestjes alweer. Ik heb mijn lente en zomerkleding al onder uit de kast gehaald en draag al shirtjes met korte mouwen in vrolijke kleurtjes. Zoals jullie weten studeer ik nog fulltime aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik neem dagelijks mijn laptop mee en hiervoor is een grote en ook stevige tas belangrijk. Omdat mijn Eastpak laptoptas het vorige week begeven heeft, heb ik besloten online op zoek te gaan naar leuke laptoptassen.

 

Rode Herschel rugzak

Ik ben echt fan van rugzakken. Niet van de oude, saaie modellen maar juist van de hippe modellen met leuke kleuren en dessins. Een rugzak kan prima als laptoptas dienen, mits er in de tas een speciale laptopvak aanwezig is. Wanneer je dit niet hebt, merk je al snel dat het één grote chaos wordt in je tas. Ook blijft de tas zijn eigen vorm behouden met een verstevigde laptopvak. Ik vind dit persoonlijk erg belangrijk, helemaal als je wat meer geld neerlegt voor een goede tas.

 

Op de website van Bagsplaza stuitte ik op een tas van Herschel, de Herschel Supply Co. Post rugzak in een mooie rode kleur.  Een trendy tas met leuke details.  De tas is beschikt over een handige magneetsluiting. Verder is het hoofdvak van de tas afsluitbaar met een trekkoord en beschikt de tas over een handiglaptopvak. Perfect voor mijn Macbook die ik graag overal mee naartoe neem. Ik heb deze tas zojuist besteld en kan niet wachten tot ik hem binnen heb. Ik heb nu al zin om hem te combineren met diverse leuke lente outfitjes. De outfit hieronder vind ik persoonlijk erg leuk. Met wat voor kledingstukken zou jij deze tas combineren?