Neem een kijkje bij Magneet Interieurs

VERDON-OAK-ZO_24866-DEF-roomshot-445x350Vorige week heb ik bij dit bedrijf een nieuwe vloer gekocht. Toen ik op Google aan het rondkijken was kwam ik bij jullie terecht. Er stonden goede recensie op van mensen die al eerder een aankoop bij jullie hadden gedaan. Ook wat betreft de prijzen zijn jullie erg voordelig. Dit speelde allemaal mee bij mijn nieuwe aankoop. De vloer die ik bij Magneet Interieurs heb gekocht is echt van uitstekende kwaliteiten. Je krijgt echt waar voor je geld en dat vind ik heel belangrijk. Het is daarom ook echt een aanrader om eens een kijkje op de website van Magneet Interieurs te nemen. Ze beschikken over een uitgebreid assortiment, zodat er altijd iets tussenzit wat je nodig hebt.

 

Een uitstekende service. Slapen-Magneet

Het bedrijf is erg professioneel. Ze kwamen binnen drie dagen al de spullen leveren, dus top! Daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren. Jullie hebben eigenlijk alles wat een klant nodig heeft. Ik vind dat persoonlijk hartstikke fijn en daarom kom ik ook zeer zeker nog eens terug. Ook vond ik het fijn dat er een mogelijkheid was om telefonisch contact op te nemen. Zo krijg ik net wat meer informatie. Ook het advies dat ik erbij kreeg was ook erg handig.

Wonen-Magneet