Mijn huiskamer heeft een nieuwe vloer

Ik heb mijn huiskamer een beetje opgeknapt met een nieuwe kleur verf op de muren en de vloer heb ik vernieuwd met tapijttegels. Ik had eerder een hele lichte kleur grijs verf op de muur en die heb ik nu gewoon strak en wit met wat gebroken glasscherven erin gemaakt. Dat geeft een mooi effect met de lichtinval van de ramen.

logo (3)Tapijttegels of gewoon tapijt?

Ik heb nog wel even getwijfeld over wat ik op de vloer zou leggen. Ik had hiervoor laminaat op de vloer liggen, maar ik wilde weer terug naar tapijt omdat dit lekker zacht is ten opzichte van een laminaat vloer. Ik vind het heerlijk om met blote voeten door huis te lopen en een tapijtje voelt dan een stuk beter aan. Alleen heb ik altijd een probleem met het leggen van tapijt omdat je dan het hele huis moet leeghalen om je tapijt mooi, recht en strak te kunnen leggen. Een mooie oplossing heb ik daarvoor gevonden op de website van Magic carpets waar ze onder andere ook tapijttegels verkopen. Dit kan je gewoon in gedeeltes leggen je je hoeft daarvoor dus niet je hele huis leeg te halen. Op hun website las ik tevens dat er nog veel meer voordelen aan zitten.

Ik heb dus gekozen van tapijttegels en die liggen inmiddels in mijn huiskamer. Ik ben er helemaal blij mee en overweeg dezelfde tapijttegels ook in de rest van het huis neer te leggen. Hieronder een afbeelding van de tapijttegel die ik heb neergelegd in de huiskamer.

aquaa8202