Kwaliteit sieraden vind u bij Buddha to Buddha

Buddha to BuddhaIk ben gek op sieraden en deze draag ik dan ook dagelijks. Ik heb  vele oorbellen, armbanden en horloges in mijn collectie. Helaas was ik een geruime tijd op zoek naar een leuke zilveren armband. Ongeveer een maand geleden had ik dan ook een zilveren armband gekocht. Helaas was de kwaliteit van deze armband niet goed want al vrij snel beschadigde de armband. Vandaar de keuze om deze armband weer in te leveren. Simpelweg omdat ik veel geld had betaald voor de armband en de geleverde kwaliteit voldeed niet aan mijn eisen. Na het terug brengen van deze armband ben ik eens gaan rondneuzen op het internet. Op een gegeven moment kwam ik terecht op de website van Buddha to Buddha!

Ik bekeek de website van Buddha to Buddha nauwkeurig en al snel vond ik een prachtige zilveren armband. Ik kon deze armband aanschaffen voor een relatief goedkope prijs, dat terwijl ik dacht dat buddha een heel duur merk was. Na het zien van de lage prijs nam ik het besluit deze zilveren armband te bestellen!

Zilver

Top aankoop!

Binnen enkele werkdagen werd de armband al aan huis geleverd. Ik haalde de armband uit de verpakking en ik kon mijn ogen werkelijk waar niet geloven. De armband bestaat uit echt kwaliteit zilver en ook is de armband perfect afgewerkt. Ik vind de armband prachtig en ik draag hem nu dan ook met trots.

Bent u ook gek op sieraden? Dan raad ik het u aan om uw sieraden voortaan te kopen op de website mybuddha.nl!

Kwaliteit