Echt een aanrader, de website van Max polo’s

maxilia-site-header-logoEcht een aanrader, de website van Max polo’s

 

Misschien ken je de website Max polo’s nog niet, en dan ben ik graag de persoon die je erop wijst, van harte zelfs. Sinds enkele maanden ken ik deze website en ik ben zeer onder de indruk van de resultaten die er vandaan komen. Al eerder liet ik dikwijls shirts drukken en om eerlijk te zijn ben ik gewoon maar verschillende van dit soort bedrijven gaan uitproberen, om te kijken wat een resultaten en wat een kwaliteiten zij leverden. Pas bij Max polo’s ben ik blijven hangen, omdat ik tevreden was en ik ervoor er nog geen een was tegengekomen met een ruimer assortiment of met een betere kwaliteit in drukwerk. Dat is hier namelijk opmerkelijk, want de prints komen echt heel goed op de shirts terecht. Dat maakt dat ik kwaliteit kan waarborgen en dat is natuurlijk wel zo interessant voor mij als ontwerper. Ik wil namelijk ook kwaliteit kunnen leveren aan de mensen die bij mij klant zijn. Wat ik vreselijk zou vinden namelijk, is als ik mijn shirts aan mensen verkoop en dat die na een keer wassen helemaal vervaagd zouden zijn. Dat is natuurlijk niet wat je wilt overbrengen aan mensen, dat is niet het product dat je wilt achterlaten. Ik wil die kwaliteit kunnen garanderen in mijn ontwerpen en zodoende ben ik bij Max polo’s gebleven sinds ik ontdekte wat zij leveren. Bovendien leveren zij ook nog eens echt met service en dat is natuurlijk wel zo prettig, alsook de snelheid waarmee je bestellingen binnen komen.