Dit is mijn favoriete smaak E-liquid

Toen ik nog jong was, was het heel normaal dat mensen rookte omdat toen aan iedereen werd verteld dat het niet ongezond voor jou was. Vandaag de dag is dat natuurlijk heel anders want nu weten wij dat roken ongezond is en daarom zijn er dingen zoals de E-sigaret en E-liquid op de markt verschenen. Vroeger werd er zelfs reclame voor gemaakt en rookte iedereen binnen, zelfs op kantoor. Zelf rook ik al sinds ik jong ben dus dat is niet goed voor mijn lichaam dus ik heb besloten om over te stappen op een elektrische sigaret. Daar zitten de meest schadelijke stoffen teer en koolstofmonoxide niet in. Mijn man rookt ook al vanaf dat hij jong was dus daarom ben ik van plan om er ook een voor hem te bestellen. 

E-liquid

Verschillende smaken

Toen ik op de site keek zag ik dat er verschillende soorten E-sigaretten waren. Toen ik nog wat verder klikte kwam ik op een pagina terecht waarop stond dat er meer dan vierhonderd smaken E-liquid bestonden. Ik had niet verwacht dat er zoveel verschillende smaken van zoiets zouden bestaan, dat verbaasde mij. Omdat ik niet goed wist welke smaken ik uit wou kiezen besloot ik om een proefpakket voor mij zelf te bestellen. Daar zaten verschillende smaken in, op die manier kon jij meerdere dingen uit proberen. Voor mijn man bestelde ik gewoon de tabak versie. toen ik alles had uitgeprobeerd kwam ik erachter dat mijn favoriet toch echt bramen was. Die raad ik aan iedereen aan!

E-liquid