De collecties van Z8 zijn geschikt voor baby’s en kinderen

z8_newborn_pineappleWelkom allemaal op mijn blog. Voor de mensen die mij nog niet kennen, ik heet Dyana. Ik ben van beroep styliste voor een mode tijdschrift. Iedereen hecht vandaag veel waarde aan mode, voor vrouwen zijn hier de hele dag mee bezig. Natuurlijk spelen bedrijven en websites hier slim op in. Vandaar dat ik dit blog ben begonnen. Ik probeer jullie wat wijzer te maken op gebied van mode. Tevens probeer ik jullie ook te inspireren en zo jouw eigen smaak te ontwikkelen. Dit kan natuurlijk al op jonge leeftijd beginnen. Ik wil mijn artikel van vandaag dan ook graag wijden aan kinderkleding. De over welke goede merken er allemaal verkrijgbaar zijn en waar je deze het best kunt kopen. Kennen jij de website hemelsforkids.nl al? Dit is een uitstekende online shop voor kinderkleding. Zij verkopen hier topmerken als Vingino, Retour , Beebielove, Scotch R’Belle, Scotch Shrunk, Name it, Br@nd, Z8 en Petit Louie. Natuurlijk verkopen ze ook minder bekende kledingmerken, hiervoor zul je zelf even een bezoekje moeten wagen.

logo.gif

Mijn persoonlijke topmerk

z8_newborn_dateHet merk wat mij het meest bevalt bij Hemels for kids is Z8. Dit merk is verkrijgbaar voor zowel kinderen als baby’s. Het is een Nederlands merk met een eigen stijl. Persoonlijk moet je hiervan houden, maar ik vind het echt schitterend. Het draagcomfort speelt ook een belangrijke rol bij dit merk. Dit is dan ook heel belangrijk bij baby’s, ze moeten zich namelijk de hele dag door prettig voelen. Zoals gezegd Z8 biedt collecties aan voor verschillende leeftijden, namelijk newborns (baby’s) en jongens of meisjes. Dus ben jij hier toevallig naar op zoek, dan weet je wat jou te doen staat.